Zinkoxide 50 gram

€2,95 Incl. btw
Artikelnummer: WS040
Beschikbaarheid: Op voorraad

Zinkoxide is een wit poeder en heeft een dekkend, beschermend, verkoelend, jeukstillend en indrogend effect. Het wordt vaak gebruikt in verzorgende zalf of olie. En kan ook als zonnefilter gebruikt worden

Zinkoxide is niet oplosbaar in water maar het kan wel goed door vetten zoals zalven of oliën gemengd worden.

Zinkoxide werkt samentrekkend, ontstekingsremmend en biedt bescherming tegen de zon en inwerking van lichaamsvloeistoffen. Het zorgt voor een beschermend laagje op de huid waardoor de huid indroogt. In een zalf of olie verwerkt kan het bijvoorbeeld rode en geïrriteerde babybilletjes voorkomen.

Onze zinkoxide is non-nano en non-coating.

INCI: Zinc oxide

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »