sorbitol (sorbit) 100 gram

€3,95 Incl. btw
Artikelnummer: WS020
Beschikbaarheid: Op voorraad

Sorbitol is een natuurlijke suiker-alcohol, die voorkomt in allerlei soorten fruit, zoals appels, pruimen, kersen en druiven.

Sorbitol wordt meestal gewonnen uit druivensuiker. 

Sorbitol wordt ook gebruikt in zelfgemaakte make-up en in huidverzorgingsproducten zoals creme en lotions om het vochtvasthoudende vermogen van een creme te verbeteren. 

Toevoegen aan de waterfase. 

INCI: sorbitol

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »