Sint Janskruid (Johanniskraut) olie 100 ml. bio

€14,95 Incl. btw
Artikelnummer: BA032
Beschikbaarheid: Op voorraad (8)


Sint Janskruid olie wordt traditioneel ingezet voor haar kalmerende werking op de huid in geval van zonnebrand, brandwonden, blauwe plekken, acné, kneuzingen, verstuikingen, verwondingen, sneetjes, insectenbeten, pijnlijke spieren en gewrichten, reuma, lumbago en uitstralende zenuwpijnen (ischias).

De olie kan ook bij een massage toegepast worden om spanningen van gevoelige lichaamsdelen te verlichten. Verzacht en versoepelt de huid.

 

Waar gebruik je Sint Janskruid olie voor?

– bij spierpijn

– verlichting bij reumatische pijn

– tegen zonnebrand

– snij- en schaafwonden

– lichte brandwonden

– als massageolie bij winter handen en -voeten

– kneuzingen

– sportblessures en verrekkingen

– ter verlichting bij gordelroos

– in je zelfgemaakte trauma olie

Let op:  Sint Jansrkuid olie maakt je huid gevoelig voor de zon, dus niet gebruiken voordat je in de zon gaat. En Sint Janskruid heeft sterke geneeskrachtige eigenschappen die een wisselwerking kunnen hebben bij gebruik van medicijnen. Dus als je medicijnen gebruikt altijd eerst even met je arts of apotheek overleggen of je Sint Janskruid veilig kunt gebruiken.



Maceraat van biologische Sint Janskruid bloemen (Hypericum Perforatum) met biologische olijfolie 

 
INCI:
Hypericum Perforatum Extract* (Sint Janskruid),
Olea Europaea Fruit Oil* (Olijfolie),
Tocopherol* (Vitamin-E 0.7%)
Helianthus Annuus Seed Oil* (Zonnebloem olie 0.3%)
*uit gecontroleerde biologische teelt
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »